Associera en prenumeration med ett My Kaspersky-konto

My Kaspersky är en onlineresurs för hantering av skydd av enheter samt licensiering av program från Kaspersky.

På My Kaspersky kan du köpa och aktivera en prenumeration för programmet.

För att använda Kaspersky VPN Secure Connection på Mitt Kaspersky måste du registrera dig och ansluta din enhet till Mitt Kaspersky.

Ett My Kaspersky-konto krävs för att kunna logga in till My Kaspersky samt för att använda My Kaspersky och vissa Kaspersky-program.

Du kan logga in på ditt My Kaspersky-konto med din e-postadress och ditt lösenord, eller med ditt Google-, Facebook- eller Apple-konto. Om du redan har ett konto kan du konfigurera snabbinloggning med ditt Google-, Facebook- eller Apple-konto i fönstret som används för att ansluta din enhet till ditt My Kaspersky-konto. Detta är möjligt om du använde e-postadressen från ditt Google-, Facebook- eller Apple-konto när du skapade ditt My Kaspersky-konto.

Att logga in med Facebook, Google och Apple är inte tillgängligt i vissa regioner. Se den här artikeln för mer information om begränsningar i Ryssland (endast tillgängligt på engelska och ryska).

Om du inte har något konto ännu kan du skapa ett på My Kaspersky-webbplatsen eller från program som är kompatibla med My Kaspersky.